piscine, echipamente piscine, saune, spa

Preturi piscine - Topcon Piscine

Preturi si oferte speciale piscine

piscine, echipamente piscineintretinere si reparatii piscinepiscinetopcon vanzari piscine
 
 
Piscine
SPA
Saune uscate
Saune umede
Tratare apa piscina
 
 
 
Piscine din beton placate cu vitroceramica
Piscine din cofraje polistiren (din beton armat) cu liner
Etapele in executia unei piscine
Tratare apa piscina
Preturi piscine
Echipamente piscina
Filtrare apa piscina
Preturi piscine
Pentru stabilirea pretului, consultantii nostrii va vor oferi variante de constructie a piscinei si echipamente piscina pentru ca dumneavoastra sa va incadrati in bugetul stabilit.
 Pretul constructiei piscinei nu depinde doar de dimensiunile piscinei ci mai ales de metoda de constructie aleasa si de nivelul finisarii. Principale metode de constructie : din beton si din produse prefabricate.
 Piscina din beton placata cu gresie sau mozaic din sticla este mai scumpa decat o piscina cu pereti din polipropilena sau tabla, invelita in folie PVC (liner), insa este cunoscuta rezistenta in timp a piscinei din beton si faptul ca se poate executa orice forma de piscina , piscine unicat.
  Deasemenea apar diferente de pret intre varianta cu skimmer (nivel apa sub bordura piscinei) si varianta cu rigola perimetrala (revarsare apa peste bordura piscinei  intr-un canal perimetral colector).
 Prin urmare pretul piscinei , pentru acelasi volum prestabilit, poate varia intr-o plaja foarte larga depinzand de materiale de constructie, finisaje, nivel de echipare si alte accesorii pentru confort si complexitate piscina.

oferta speciala piscina din beton Topconpiscine

 
CERERE OFERTA PRETURI PISCINE

PISCINA FRANKLIN www.piscinetopcon.ro
Kitt piscina Franklin
7300 EUR + TVA
 
 

2009 Topcon Piscine. All rights are reserved.

 www.aaz.ro