PISCINE - SAUNE USCATE - SAUNE UMEDE - HAMMAM - JACUZII - ECHIPAMENTE SI ACCESORII PISCINE

SUNA LA PISCINE TOP CON 0741 208 500Consultant piscine
0758 058 282
0741 208 500

Suna consultantii in piscine pentru a stabili modul de executie al piscinei, materialel folosite, echipamentele si accesoriile pentru piscina. In cel mai scurt timp va vom transmite o oferta de pret.

Din experienta noastra este mult mai indicat sa ne deplasam la locul unde va fi amplasata piscina pentru a evalua corect costurile de executie si proiectare, acestea fiind de obicei mult mai reduse deoarece sunt minimizate riscurile.

 

Preturi piscine

Pentru stabilirea pretului, consultantii nostrii va vor oferi variante de constructie a piscinei si echipamente piscina pentru ca dumneavoastra sa va incadrati in bugetul stabilit.
Pretul constructiei piscinei nu depinde doar de dimensiunile piscinei ci mai ales de metoda de constructie aleasa si de nivelul finisarii.
Principalele metode de constructie : piscine din beton si din produse prefabricate.
Piscina din beton placata cu gresie sau mozaic din sticla este mai scumpa decat o piscina cu pereti din polipropilena sau tabla, invelita in folie PVC (liner), insa este cunoscuta rezistenta in timp a piscinei din beton si faptul ca se poate executa orice forma de piscina , piscine unicat.
Deasemenea apar diferente de pret intre varianta cu skimmer (nivel apa sub bordura piscinei) si varianta cu rigola perimetrala (revarsare apa peste bordura piscinei intr-un canal perimetral colector). Prin urmare pretul piscinei , pentru acelasi volum prestabilit, poate varia intr-o plaja foarte larga depinzand de materiale de constructie, finisaje, nivel de echipare si alte accesorii pentru confort si complexitate piscina.

Beneficiati de ofertele noastre speciale datorate importului de materii prime si echipamente.

oferta speciala piscina